Un tânăr băcăuan s-a înjunghiat în inimă la Oradea. Poliţiştii fac cercetări ca să afle de ce s-a sinucis

Un tânăr băcăuan s-a înjunghiat în inimă la Oradea.
Poliţiştii fac cercetări ca să afle
de ce s-a sinucis

FOTO arhivă Adevărul

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 22 de ani, cu plagă înjunghiată, a fost găsit în Oradea. În urma necropsiei, anchetatorii au stabilit că acesta s-a înjunghiat în inimă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis că trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în Oradea şi prezenta urme de violenţă.

“În cursul zilei de 26 mai 2022 a fost găsit, de către organele de poliţie, cadavrul unei persoane de sex masculin în vârstă de 22 de ani, pe raza municipiului Oradea, în zona Selgros, cadavrul prezentând urme de violenţă. În dosar s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor”, spun reprezentanţii Parchetului.

 Medicii legişti au stabilit în urma necropsiei că bărbatul s-a înjunghiat în inimă. 

“Prin constatările preliminare ale SJML Bihor, după efectuarea autopsiei medico-legale, s-a precizat că moartea victimie a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei plăgi înţepate-tăiate transfixiante prin cord şi s-a opinat în sensul că leziunea tanatogeneratoare a fost autoprovocată”, au mai precizat procurorii.

Potrivit presei locale, bărbatul respectiv este din Bacău. Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-au determinat să comită gestul necugetat.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine era femeia care s-a aruncat cu copiii de la etajul zece. Absolventa de psihologie urma să se recăsătorească cu tatăl micuţilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările