Sătenii care şi-au transformat grădinile de zarzavaturi în plantaţii de canabis

Sătenii care şi-au transformat grădinile de zarzavaturi în
plantaţii de canabis

Cannabisul fusese cultivat în grădinile deţinute de cei doi băcăuani FOTO DIICOT Bacău

Doi bărbaţi din judeţul Bacău au fost reţinuţi de poliţişti după ce în gospodăriile acestora au fost descoperite mai multe culturi de canabis. În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit şi peste 36 de kilograme de fragmente vegetale de cannabis, ce fuseseră porţionate în vederea vânzării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 octombrie, procurorii DIICOT Bacău au reţinut doi bărbaţi pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

”În urma celor două percheziţii efectuate pe raza a două comune din judeţul Bacău, au fost identificate două culturi outdoor de cannabis, înfiinţate şi deţinute, fără drept, de către cei doi inculpaţi, fiind ridicate 18 plante de canabis, în stare naturală, cu masa totală de aproximativ 28 de kilograme, 36,42 de kilograme de fragmente vegetale de canabis şi 4,4 kilograme inflorescente de cannabis (muguri)”, spun procurorii DIICOT.

Anhetatorii au găsit şi ridicat şi mai multe dispozitive folosite pentru cultivarea indoor si outdoor a plantelor de canabis. Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Activist de mediu, cercetat de DIICOT pentru deţinere de droguri: „Nu sunt nici măcar fumător. Mă hărţuiesc”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările