Primele imagini din apartamentul groazei din Oneşti. În mijlocul casei se vede o imensă baltă de sânge

Primele imagini din apartamentul groazei din Oneşti. În mijlocul casei se vede o imensă baltă de sânge

Fotografiile au fost făcute în apartamentul unde s-au produs crimele  FOTO: Antena 3

Imaginile au fost postate de televiziunea Antena 3 şi ar putea proveni de la vecinii din blocul unde s-a produs oroarea din ziua de luni, 1 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două fotografii din apartamentul în care bărbatul din Oneşti a sechestrat şi apoi a ucis doi electricieni care verificau o instalaţie au fost făcute publice de postul de televiziune Antena 3.

Sursa fotografiilor ar putea fi chiar vecinii care locuiesc în acel bloc, care au reuşit să surprindă spaţiul unde s-a produs oroarea într-un moment de neatenţie al anchetatorilor.

În imagini se vede că este vorba despre un apartament în renovare, iar în mijlocul casei tronează două bălţi mari de sânge. Jurnaliştii de la Antena 3 au lansat ipoteza că una dintre victime ar fi fost omorâtă cu mult timp înainte de intervenţia poliţiştilor.

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi electricieni au murit după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie.

Gheorghe Moroşan i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit. 

Vă mai recomandăm

Cum explică poliţiştii intervenţia de la Oneşti. „Negocierea cu un agresor nu are durată“ VIDEO

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările