Deputatul Adrian Popescu, vedetă la microfon pe YouTube la un chef cu lăutari

Deputatul Adrian Popescu, vedetă la microfon pe YouTube la un chef cu lăutari

Adrian Popescu, deputat şi solist

Deputatul PDL Adrian Popescu apare ca primadonă într-un filmuleţ postat pe YouTube. Parlamentarul cântă la microfon şi dansează la un chef haiducesc, numai cu bărbaţi. 

Ştiri pe aceeaşi temă

"Mi-am facut un rost pe lume/Să trăiesc un pic mai bine/ Am avut noroc de bani/ Mi-am făcut şi mulţi duşmani", sunt doar câteva dintre versurile cântate la chef de lăutari.

Prezent la petrecere este şi Vasile Munteanu, patronul spălătoriei auto „La Bazil", situată la ieşirea din municipiul Bacău spre Moineşti, locaţia favorită a lui Virgil Ardeleanu (n.r. - fostul şef de la Permise auto arestat pentru luare de mită) de întâlnire cu instructorii auto care „cotizau" ca să le promoveze elevii.

Adrian Popescu este soţul Mihaelei Popescu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bacău, şi ginerele lui Ion Răducanu, preşedintele Pambac. Ca deputat, Popescu a avut patru luări de cuvânt în plen, cu tot cu cea în care a depus jurământul. Parlamentarul are  21 de propuneri legislative.

Popescu este cel care a propus modificarea Codului Muncii pentru instituirea Zilei Naţionale de Rugăciune, ca sărbătoare legală nelucrătoare. Iniţiativa a fost respinsă definitiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările