Cu taxiul spre Occident. Patru indieni care trecuseră fraudulos frontiera, prinşi pe Centura Bacăului

Cu taxiul spre Occident. Patru indieni care trecuseră
fraudulos frontiera, prinşi pe Centura Bacăului

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii băcăuani au descoperit într-un taxi, pe Centura Bacăului, patru indieni fără acte. Ei au intrat ilegal în ţară, cu scopul de a ajunge în Occident.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 12 august, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au oprit pe autostrada A7 un taxi care transporta cetăţeni de naţionalitate străină.

”La volanul autoturismului taxi, a fost identificat conducătorul auto de 30 de ani, din judeţul Suceava, care transporta patru pasageri de naţionalitate indiană, fără documente de identitate, cu direcţia de deplasare Bucureşti. Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 27 de ani au menţionat că intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, cele patru persoane depistate au fost predate poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Bacău.

Ulterior, poliţiştii de Imigrări au dispus măsura luării străinilor în custodie publică şi escortarea acestora în vederea îndepărtării de pe teritoriul României. La ieşirea din ţară, pe numele străinilor va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării pe teritoriul naţional pentru o perioadă de 5 ani.

Danemarca, măsuri dure pentru imigranţi. Solicitanţii de azil, deportaţi într-o ţară terţă până când cererea lor este procesată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările