UPDATE Un şofer român a dispărut în mod suspect. A lăsat TIR-ul descuiat acum 12 zile, în Germania

UPDATE Un şofer român a dispărut în mod suspect. A lăsat TIR-ul descuiat acum 12 zile, în Germania

Sergiu Ilica, găsit la 500 de kilometri de locul dispariţiei. Foto Facebook

Un bărbat de 33 de ani din oraşul arădean Sebiş, Sergiu Ilica, a fost dat dispărut în Munchen în urmă cu mai bine de 10 zile, când autorităţile germane au început să-l caute. Acesta a fost găsit astăzi, pe marginea unui drum din Austria, iar poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

UPDATE Şoferul spune că Dumnezeu i-a arătat drumul pe care să meargă

Patronul lui Ilica a discutat cu poliţiştii din Munchen, care după cercetări ar fi ajuns la concluzia că arădeanul şi-a abandonat camionul şi a plecat cu banii. Bărbatul le-a spus poliţiştilor austrieci, care l-au găsit şi apoi au comunicat mai departe informaţiile la Munchen - că Dumnezeu i-a arătat drumul pe care să meargă, aşa că a pornit pe jos spre Austria. 

Totuşi, şoferul ar fi cheltuit cei 1200 de euro într-un cazinou, iar patronul, pe lângă faptul că-l va concedia, spune că-l va da în judecată pentru a-şi recupera banii. Ilica şi-a abandonat camionul cu uşile deschise, cu documente şi marfă.
 

Ştire iniţială: 

Bărbatul este şofer de TIR şi ultima dată a fost văzut într-o parcare, unde vehiculul a rămas descuiat.
 

Bunica tânărului povesteşte că în maşină erau actele şi chiar telefonul său mobil. Familia credea iniţial că a fost răpit sau ameninţat.

După 12 zile de coşmar, vestea bună a fost primită de familie chiar astăzi, de la autorităţile austriece.
”Sergiu a fost găsit, ieri, mergând pe jos pe marginea unui drum din Austria. Nu se ştie cum a ajuns acolo, pentru că sunt peste 500 de kilometri de la locul dispariţiei. Încă nu a dat nicio explicaţie, aşteptăm cu nerăbdare să aflăm ce s-a întâmplat”, a spus bunica bărbatului.

Poliţiştii din Arad şi din Sebiş au efectuat şi ei cercetări în ultimele zile, de când familia a anunţat dispariţia, dar nu au reuşit să afle nimic despre Sergiu Ilica, până astăzi.

Surse din cadrul Poliţiei au confirmat că bărbatul a fost preluat de poliţiştii austrieci, care l-au audiat şi i-au dat drumul pentru a se întoarce în ţară, unde este aşteptat să explice ce s-a întâmplat.

Vă mai recomandăm:UPDATE Căutarea pilotului de planor dispărut, extinsă în Harghita şi Neamţ. Arafat: „Cu cât se prelungeşte timpul, şansele scad semnificativ”

Misterele râului dispărut la Botoşani în urmă cu 100 de ani. Cursul de apă trecea chiar prin centrul oraşului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările