Un arădean contribuie la promovarea Republicii Moldova în plan extern

Un arădean contribuie la promovarea Republicii Moldova în
plan extern

Antoniu Martin FOTO arhivă Adevărul

La Chişinău, Republica Moldova, în cadrul unui eveniment diplomatic cu caracter economic, vor fi semnate, astăzi, două acorduri de colaborare în beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Interregional de Advocacy şi Diplomaţie din Chişinău va semna protocoale de colaborare cu Consulatul Onorific a Republicii Moldova pentru regiunea Marche-Abruzzo, Italia, reprezentat de Excelenţa Sa domnul Roberto Galanti, precum şi cu Consulatul Onorific al Republicii Cipru pentru regiunea Emilia Romagna, Italia, reprezentat de Excelenţa Sa domnul Giovanni Bella.

„Cele două acorduri de colaborare au ca scop principal promovarea Republicii Moldova în plan extern. Părţile convin a se informa reciproc despre oportunităţi economice, culturale şi de altă natură care privesc Republica Moldova. Convin de asemenea să conlucreze pentru capacitatea unor investiţii externe în Republica Moldova, să dezvolte împreună proiecte în domenii diverse în beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova”, a declarat dr.Antoniu Martin preşedintele Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie.

Vă mai recomandăm: Arădeanul Antoniu Martin a condus delegaţia economică din Republica Moldova

Istoricul arădean Antoniu Martin a primit o distincţie din partea conducerii Academiei Militare „Alexandru cel Bun“ din Chişinău

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările