Trofeul „Adrian Haiduc“ pentru tinerii cu imaginaţia la ei. În cursă s-au înscris şi trei arădeni

Trofeul „Adrian Haiduc“ pentru tinerii cu imaginaţia la ei. În cursă s-au înscris şi trei arădeni

Designerul Adrian Haiduc FOTO arhivă

Trei designeri de bijuterii arădeni vor participa la festivalul organizat în premieră în România, Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre Ofelia Fica, Andrea Zelenac şi Ioni Groza. Toţi vor  candida la Trofeul „Adrian Haiduc”. Festivalul aduce ca element de noutate generozitatea designerului Adrian Haiduc, care a demonstrat încă o dată că se gândeşte şi la tinerii creatori, introducând Trofeul „Adrian Haiduc“ printre premiile manifestării.

Evenimentul va avea loc la Galeria Calpe (Bastion Theresia) Timişoara în data de 23 noiembrie 2013, organizator fiind grupul Loja Pasionaţilor de Mărgele. Festivalul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectaţi din intreaga ţară, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual.

Se anunţă o seară care va cuprinde parada modei, muzică live şi un concurs de fotografie. Pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artiştii timisoreni de la Art Stick, tinerii designeri trebuie să aibă creaţii la Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara şi să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării.

Lucrările vor fi numerotate aleatoriu şi însuşi renumitul designer Adrian Haiduc va decide câştgătorul trofeului. Acesta va primi o plachetă şi invitaţia de a prezenta o colecţie comună cu Adrian Haiduc.

„Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai uşor să se afirme şi sper că voi fi asaltat numai de propuneri unice şi impresionante, astfel încât decizia mea să fie cât mai greu de luat, în desemnarea câştigătorului“ a declarat designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

 

Vă mai recomandăm: Adrian Haiduc revine pe podium. Vezi aici colecţia „Trinty”

Lansarea noii colecţii a designerului Adrian Haiduc, un adevărat succes

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările