Adrian Haiduc revine pe podium. Vezi aici colecţia „Trinty”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecția a avut un mare succes
Colecția a avut un mare succes

Designerul de bijuteri Adrian Haiduc are o nouă colecţie care a fost prezentată. Dacă stai şi te gândeşti la titlul colecţiei - Trinty - ai crede că este vorba despre o colecţie de straie şi obiecte bisericeşti.

Dar, aşa cum îl ştim noi pe Adrian Haiduc, excentricul designer propune publicului amator de bijuterii o colecţie presărată cu agate cristale, perle şi, inedit chiar şi pentru designer, organza. Noua colecţie este propusă de Adrian Haiduc în colaborare cu un alt designer apreciat în ţară şi peste hotare - Mirela Harris. Princess Summer Club din Mamaia destinat unor astfel de evenimente mondene a fost gazda lansarii acestei colecţii inedite by Adrian Haiduc & Mirela Harris.

Vedetele serii au fost Ioana Popescu şi Adrian Pescariu care, alături de frumoase manechine, au prezentat, rând pe rând, cele 14 piese ale colecţiei - coliere şi cercei.

O combinaţie de cifre a stat la baza acestei noi prezentări - cele 3 elemente folosite (perle, pietre semipretioase, organza), cele trei recorduri mondiale, cele trei stări prin care designer-ul se regăseste (excentric, exuberant, energic) şi chiar o operaţie matematică de scădere (4 - 1 = 3). Toate aceste combinaţii inedite au dat un rezultat comun - Trinty. La acestea se mai adaugă şi natura interioară - sufletul - îndreptat, în ciuda excentricităţii autorului, spre Divinitate. Comoara colierelor lui Haiduc este reprezentată de pandantivele care vin sa sublinieze nota de clasic. O îmbinare perfectă între extravagant şi clasic vine să sublinieze eleganţa, sarmul. Treceri, oarecum, bruşte între cele două stiluri degaja armonie de culoare şi de tehnică.

Click pe poză pentru Galerie Foto!

Prezentare colecție Haiduc Prezentare colecție Haiduc Prezentare colecție Haiduc

Lumina reflectoarelor a descoperit femeia puternică, cu trăsături definitorii, îndulcită de preţioasele podoabe care vin să contureze şi mai mult imaginea ei.

Revoluţionar cum îl ştim, Adrian Haiduc a folosit în colecţia sa o combinaţie inedită de mov şi turquoise. Am putea spune că cele două culori ar reprezenta nota definitorie a acestui sezon, în viziunea lui Adrian Haiduc.

Designerul este cunoscut arădenilor pentru recordul doborât la Nădlac cu cei mai lungi cercei din lume, dar şi pentru faptul că mulţi arădeni îl sprijină în ceea ce face.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite