Proiectul caritabil „Crăciunul lor în mâinile tale” ia amploare în judeţul Arad

Proiectul caritabil „Crăciunul lor în mâinile tale” ia amploare în judeţul Arad

Obiectele şi cadourile realizate de voluntari vor fi donate

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociaţia ProgressOn, în colaborare cu Asociaţia People din Pecica, organizează în această lună proiectul „Crăciunul lor în mâinile tale”. În acest sens, al treilea workshop a avut loc în această amiază, începând cu orele 13.00, având ca temă realizarea de cadouri şi obiecte decorative.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Prin această acţiune ne adresăm în general tuturor persoanelor care vor să se implice şi să ofere o bucurie celor mici. Obiectele rezultate în urma atelierelor vor fi donate, sub formă de cadouri caselor de copii din Gai, Şiria şi Vladimirescu”, a declarat Ioana Son, membră a Asociaţiei ProgressOn.

Activitatea principală a proiectului se derulează în perioada 2 - 20 decembrie în cafeneaua Coffe Cup (Bd. Gen. Dragalina nr.2  lângă Liceul Economic) şi la sediul Asociaţiei People în Pecica.

Eveniment este dedicat tinerilor în special, motivul principal fiind dorinţa celor două asociaţii de a oferi acestora posibilitatea să se implice activ şi să conştientizeze asupra nevoilor societăţii în această perioadă.

„Pornind de la ideea că un cadou creat manual şi personalizat tinde să aibe o mai mare însemnătate, dorim să oferim alternative creative şi economice cadourilor de Crăciun”, au mai adăugat organizatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările