Pictorul şi comisarul, în faţa publicului la începutul lunii septembire

Pictorul şi comisarul,
în faţa publicului la începutul lunii septembire

O parte dintre actori şi echipă FOTO Dan Merişca

Filmul „Frânturi de speranţă”, ajunge la marele public în data de 2 septembrie iar premiera oficială este programată chiar la Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul spune o poveste românească, dar nu gri, a unui pictor de succes, care luptă pentru a-şi face o carieră în ţară şi străinătate. „Frânturi de speranţă” este un dublu debut,  în primul rând pentru că Dan Merişca, pictorul, debutează în film, cu un rol ce a demonstrat că-l prinde şi în viaţa de zi cu zi, acela de artist plastic.

În al doilea rând, personajul comisarul Gabriel Voinescu apare şi el pentru prima oară pe marele ecran, acesta fiind cunoscut multor cititori din volumele  „Sublimul imperfecţiunii”, „Copilărie la început de mileniu”, „Cine ştie ce aduc zorile? ”, „O zi perfectă” şi  „Diamantul Ierusalimului”, scrise de scenaristul şi regizorul filmului, Cătălin Dupu. Comisarul Gabriel Voinescu este interpretat de Dan Stoica.

Din distribuţie mai amintim pe Diana Mariş Costea,  Sandra Ţepurică şi  Andrada Dupu.
După 10 luni de producţie, realizatorii vă aşteaptă în sala de cinema, să vizionaţi un film independent la care s-a strigat Acţiune numai în judeţul Arad.


Filmul „Frânturi de speranţă” va rula pentru început în Arad, în 2 septembrie la Cinema Arta, eveniment la care vor participa: echipa interpreţilor, echipa tehnică şi alţi invitaţi.   

Vă mai recomandăm: Filmul„ Frânturi de speranţă”, gata de vizionare VIDEO

Frânturi de speranţă şi educaţia prin artă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările