Peşte monstru pescuit în Mureş. Pescarul s-a chinut 45 de minute să scoată un somn de 80 de kilograme din apă

Peşte monstru pescuit în Mureş. Pescarul s-a chinut 45 de minute să scoată un somn de 80 de kilograme din apă

Dan Dănuţ şi captura uiaşă FOTO arhivă personală

Trei arădeni, printre care şi Dan Dănuţ, preşedinte al Asociaţiei Nautice Independente, au bifat o captură impresionantă pe Mureş. Vorbim despre peşti „monştri”, cel mai mare având 80 de kilograme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două nopţi au stat la pescuit cei trei pentru a reuşi să prindă, cu undiţa, trei somni de toată frumuseţea: unul de 7 kilograme, unul de 37 şi altul de 80 de kilograme.

„Am avut două nopţi grele. Dar s-a meritat. Cu cel mare m-am luptat în jur de 45 de minute. Îmi era frică să nu scape. În prima noapte nu a tras nimic, însă în cea de-a doua i-am prins pe toţi trei”, a declarat Dănuţ Dan.

Captura uriaţă de peşte va ajunge pe masa familiei lui Dănuţ şi a prietenilor. Peştele de 80 de kilograme, are aproximativ 1,80 metri şi a fost capturat în jurul orei 1 şi 20 minute.

Pescarul Dan Dănuţ a declarat că nu sunt cei mai mari peşti de pe Mureş, deoarece în ape s-ar afla şi exemplare mult mai mari. Arădeanul nu este la prima captură de aceast fel, anul trecut pe Dunăre a mai bifat o captură, un peste de peste 90 kilograme.

Vă mai recomandăm:

 Descoperire arheologică unicat: pe malul Prutului a fost găsit un templu uriaş vechi de 7.000 de ani şi care măsoară peste 1.000 de metri pătraţi

Reţetă de ciorbă de peşte la ceaun: secretele unui fel de mâncare delicios

Peşti au aproape doi metri FOTO arhivăpersonală

Imagini din aceeasi galerie
  • Peşti au aproape doi metri FOTO arhivăpersonală
  • Cel mare are 80 de kilograme FOTO arhivă personală 
  • Dan Dănuţ alături de marea captură
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările