Peşte monstru pescuit în Mureş. Pescarul s-a chinut 45 de minute să scoată un somn de 80 de kilograme din apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei arădeni, printre care şi Dan Dănuţ, preşedinte al Asociaţiei Nautice Independente, au bifat o captură impresionantă pe Mureş. Vorbim despre peşti „monştri”, cel mai mare având 80 de kilograme.

Două nopţi au stat la pescuit cei trei pentru a reuşi să prindă, cu undiţa, trei somni de toată frumuseţea: unul de 7 kilograme, unul de 37 şi altul de 80 de kilograme.

„Am avut două nopţi grele. Dar s-a meritat. Cu cel mare m-am luptat în jur de 45 de minute. Îmi era frică să nu scape. În prima noapte nu a tras nimic, însă în cea de-a doua i-am prins pe toţi trei”, a declarat Dănuţ Dan.

Captura uriaţă de peşte va ajunge pe masa familiei lui Dănuţ şi a prietenilor. Peştele de 80 de kilograme, are aproximativ 1,80 metri şi a fost capturat în jurul orei 1 şi 20 minute.

Pescarul Dan Dănuţ a declarat că nu sunt cei mai mari peşti de pe Mureş, deoarece în ape s-ar afla şi exemplare mult mai mari. Arădeanul nu este la prima captură de aceast fel, anul trecut pe Dunăre a mai bifat o captură, un peste de peste 90 kilograme.

Vă mai recomandăm:

 Descoperire arheologică unicat: pe malul Prutului a fost găsit un templu uriaş vechi de 7.000 de ani şi care măsoară peste 1.000 de metri pătraţi

Reţetă de ciorbă de peşte la ceaun: secretele unui fel de mâncare delicios

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite