O arădeancă a murit într-un accident produs în Anglia. Avea 21 de ani şi o fetiţă de trei luni

O arădeancă a murit într-un accident produs în Anglia. Avea
21 de ani şi o fetiţă de trei luni

Andreea Belei avea 28 de ani. Foto facebook.com

O tânără de 21 de ani a cărei familie locuieşte în Arad a murit în Anglia, lăsând în urmă o fetiţă de trei luni. Familia tinerei cere ajutor pentru a o putea aduce în ţară. Este vorba despre Andreea Belei (fostă Muth).

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra s-a născut în oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, iar de câţiva ani familia ei s-a mutat în Arad. Pe data de 24 octombrie 2015 s-a căsătorit. 

Pe pagina newsnetcrestin.blogspot.ro este postat următorul mesaj: “A venit în UK ca noi toţi, cu speranţa la un trai mai bun pentru familia ei. Aici a rămas însărcinată şi a născut acum 3 luni o comoară de fetiţă pe care din păcate nu o va putea învaţa să spună cuvântul mama. O moarte subită, care a tăiat zilele senine a unei mame tinere. Familia nu este pregătită pentru acest efort financiar de a o duce acasa, acolo unde ar fi trebuit sa fie. Aşa ca apelăm la tine, la voi, la noi cei plecaţi exact ca Andreea!  Noi familia iti mulţumim frumos pentru bunătatea care o araţi în acest necaz şi ne vom ruga ca Domnul Dumnezeu să te binecuvânteze!”.


Pentru cei care doriţi să faceţi transfer bancar, o puteţi face pe numele mamei Andreei în următoarele conturi: RO54BTRLRONCRT0355118401 – RON (Lidia Cornelia Muth) şi RO54BTRLEURCRT0355118401 – EUR (Lidia Cornelia Muth)”

De asemenea mai există o modalitate de donaţie, accesȃnd linkul www.gofundme.com/o-ducem-pe-andreea-acasa!

Vă mai recomandăm: Tragedie în centrul Iaşiului: doi soţi au murit într-un accident rutier. Şoferul a fugit, dar a venit cu avocatul la Poliţie

Accident cu trei morţi şi trei răniţi în judeţul Bacău

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: