Interlopiada de după Uţu. Adrian Buda şi-a băgat un prieten în spital.

Deşi unul dintre cei doi fraţi, Andrei Buda (foto), este în momentul de faţă încarcerat, fiind cercetat pentru şantaj, fratele său, Adrian Buda, şi-a băgat deja un prieten în spital.  Acesta riscă să fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce unul dintre fraţii Buda, Andrei, a fost arestat pentru şantaj, cel de-al doilea pare că-i calcă pe urme după ce şi-a băgat un prieten tocmai în spitalul din Timişoara. Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit într-un club de pe Poetului, unde Adrian Buda şi unul dintre prietenii acestuia s-au luat la bătaie, degenerată dintr-o discuţie mai aprinsă.

Mai mult de atât, poliţiştii spun că la întreaga bătaie ar mai fi participat încă un prieten apropiat de-al lui Buda.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad, după care a fost dusă cu o ambulanţă la Timişoara. 

„Acesta urmează să fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, la care se mai adaugă şi tulburarea liniştii publice, deoarece scandalul a avut loc într-un loc public. Victima a depus şi o plângere prealabilă împotriva lui Adrian Buda”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările