FOTO Curăţenia de primăvară a ajuns în cartierul Micălaca

FOTO Curăţenia de primăvară a ajuns în cartierul Micălaca

Are loc şi colectarea şi transportul deşeurilor vegetale

Curăţenia de primăvară se desfăşoară în această săptămână în cartierul Micălaca. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Primăriei Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Lucrările, la care participă operatorii serviciilor de publice, au în vedere salubrizarea pe domeniul public (măturat manual şi mecanic, spalăre străzi, igienizare paltforme gospodăreşti, etc), întreţinerea spaţiilor verzi (toaletări de arbori şi gard viu, tuns gazon) colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public.

Activităţile de curăţenie de primăvară în cartierul Micălaca se desfăşoară de mâine în zona 300 şi se încheie în 28 martie, dată după care echipele edilitare se vor muta în celelalte cartiere ale municipiului.

Programarea Curăţeniei de primăvară în perioada următoare:

26- 28 martie- Micălaca 300
29- 31 martie- Confecţii, Cadaş
01- 02 aprilie Aradul Nou
03- 05 aprilie – Grădişte  dreapta (str. Udrea, Mărţişor, zona Aleea Romanţei- str. Crasna)
07-08 aprilie – Grădişte stânga şi P-ţa Gării, str. Bihorului
09-10 aprilie- zona str. 6 Vânători
11- 14 aprilie zona Calea Romanilor
15- 17 aprilie zona Gara CFR, str. Horia

Echipele edilitare ale Primăriei Municipiului Arad desfăşoară activităţile de curăţenie de primăvară în zilele de luni-vineri între orele 09.00- 18.00 iar sâmbătă  între 09.00- 13.00.

„Invităm pe această cale toate asociaţiile de locatari/proprietari, voluntarii şi agenţii economici să sprijine municipalitatea în aceste acţiuni gospodăreşti. Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Edilitar din cadrul Primăriei Municipiului Arad, tel. 0257-281.850, int. 132”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.
 

 

Vă mai recomandăm: FOTO Curăţenia de primăvară a ajuns în cartierul Vlaicu

Curăţenie de primăvară în Sectorul 6: împrejurimile străzii Poiana Mărului şi ale liceului Eugen Lovinescu curăţate

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările