Detalii şocante despre uciderea fetiţei din Arad: tatăl ar fi folosit acetonă pentru arderea trupului şi ascunderea urmelor

Detalii şocante despre uciderea fetiţei din Arad: tatăl ar fi folosit acetonă pentru arderea trupului şi ascunderea urmelor

Tatăl vitreg al Antoniei, fetiţa găsită moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut că a incendiat cadavrul micuţei folosind două sticluţe de acetonă. Băiatul de trei ani al concubinei sale, fratele fetiţei moarte, nu ar fi asistat la incendiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru News.ro că bărbatul de 23 de ani, concubinul mamei fetiţei găsite moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut şi incendierea cadavrului. El le-a spus procurorilor că a folosit două sticluţe de acetonă.
 
„Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea.
 
„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol.
A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran.
 
Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
 
Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei care a fost găsită moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut că a fost deranjat şi enervat de micuţa care a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat. El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.
 
Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.  
 
Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările