Tatăl vitreg al copilei ucise şi incendiate a fost reţinut. Ce a declarat în faţa anchetatorilor UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut FOTO FB/Poliţia Română
Bărbatul a fost reţinut FOTO FB/Poliţia Română

Criminaliştii au reuşit să o identifice pe fetiţa omorâtă şi incendiată pe un câmp de lângă Arad. Tatăl vitreg al acesteia a fost dus cu cătuşe la audieri şi a făcut primele declaraţii cu privire la moartea copilei.

UPDATE Tatăl vitreg al fetiţei a fost reţinut pentru 24 de ore. bărbabtul de 23 de ani a spus la audieri că fata de patru ani a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, iar el a pus trupul într-un geamantan şi l-a dus pe un teren viran.

Coform aradon.ro, tânărul de 23 de ani ar fi declarat în cadrul audierilor că sâmbătă a vrut să le facă baie celor doi copii – fetiţei de 4 ani şi fratelui acesteia în vârstă de 3 ani – şi că, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap şi a murit. Apoi, ar fi pus trupul neînsufleţit al micuţei într-un geamantan, a comandat un taxi şi a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar că nu l-a incendiat.

Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar săptămâna trecută a născut. La momentul decesului fetiţei de patru ani, mama acesteia era în spital.

Ştirea iniţială:

Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp din judeţul Arad, iar o femeie şi un bărbat, mama biologică şi tatăl vitreg, au fost duşi la audieri.

Conform unor surse Digi24, tatăl vitreg este consumator de droguri. Acesta le-ar fi spus procurorilor că a găsit-o moartă pe copilă şi a încercat să scape de corp.

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.  

Potrivit necropsiei, fetiţa, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp şi incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Oamenii au identificat şi un indiciu extrem de important, un fir de păr de aproximativ 22 cm, care a fost găsit în pumnul închis al mâinii drepte a fetiţei. Procurorii au analizat şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Pavel Palcu, procuror criminalist, a declarat că decesul a intervenit prin lovire cu sau de un corp dur. „Niciun moment nu ne-am dus pe varianta că locul faptei a fost în câmp”, a declarat el jurnaliştilor.

Fetiţa mai are acasă un frate de trei ani.

VIDEO: Digi 24


 

Citeşte şi: 

Au fost găsiţi părinţii fetei omorâte şi arse la Arad. Tatăl vitreg a fost dus la audieri

Fetiţa ucisă şi arsă pe un câmp din Arad a fost identificată. Mama şi tatăl vitreg, audiaţi

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite