A revenit din concediu şi a găsit casa ocupată de trei bărbaţi. „Explicaţiile acestora au fost de neimaginat”

A revenit din concediu şi a găsit casa ocupată de trei bărbaţi. „Explicaţiile acestora au fost de neimaginat”

FOTO Jandarmeria Arad

O femeie din Arad a trecut prin momente bizare la revenirea dintr-un concediu de zece zile. Trei bărbaţi s-au „mutat” în casa ei.

Odată ajunsă acasă, arădeanca a văzut că uşa locuinţei este spartă. Când a intrat, a dat nas în nas cu trei bărbaţi, oamenii ai străzii, care s-au mutat, pur şi simplu, în casă. Mai mult, femeia chiar a fost certată de „chiriaşii” de ocazie, cum îşi permite să-i deranjeze. „Când femeia le-a spus că ea este proprietara imobilului, bărbaţii au replicat că poate să fie ea proprietara, dar că ei au făcut curat în camera în care şi-au făcut <cuibul>. Pentru că nu a reuşit să-i scoată afară din casă, femeia a apelat la jandarmi”, scrie Aradon.ro.
 
Femeia a sunat la 112 iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Jandarmeriei.
 
„În urmă cu trei zile, jandarmii arădeni s-au confruntat cu o situaţie – dacă nu bizară – cel puţin neobişnuită. Le-a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, că trei bărbaţi locuiesc ilegal într-un imobil şi nu au nicio intenţie să-l părăsească. Apelul a fost efectuat chiar de proprietară în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara ţării, i-a găsit pe cei trei bărbaţi în incinta locuinţei sale. Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi i-au depistat pe cei trei bărbaţi instalaţi comod în imobilul respectiv. Explicaţiile acestora cu privire la situaţia creată au fost de neimaginat şi, pe alocuri, ilare. Bărbaţii au declarat că ştiau că nu locuieşte nimeni în acea locuinţă, au spart uşile şi au început să facă curăţenie pentru ca şederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată, erau convinşi că gestul lor de a face curăţenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată”, au explicat reprezentanţii Jandarmeriei Arad, petru Aradon.ro. 
 
Jandarmii i-au scos pe bărbaţi din locuinţă şi au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu. 
 
În cele zece zile cât au stat în casă, cei trei bărbaţi au consumat de peste 250 KW curent electric pentru încălzire, folosind radiatoare în acest sens.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: