UPDATE Înmormântarea alexăndrenilor morţi în accidentul din Ungaria va avea loc mâine

UPDATE Înmormântarea alexăndrenilor morţi în accidentul din Ungaria va avea loc mâine

Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale alexăndrenilor morţi în accidentul din Ungaria s-au întors acasă

  Deşi iniţial nu credeau că vor reuşi să aducă acasă trupurile nesufleţite ale celor doi alexăndreni, mamă şi fiu, decedaţi în accidentul rutier din Ungaria, familiile acestora au primit ajutor şi au reuşit să îşi vadă rudele.

Ştiri pe aceeaşi temă

  Cortegiul funerar a ajuns în Alexandria oero dimineaţă, iar în cartierul din zona blocurilor „B” s-a aşternut tristeţea. Potrivit unor surse apropiate familiei, sicriele au ajuns în oraş cu ajutorul preşedintelui Consiliului Judeţean, Liviu Dragnea, care le-a dat famiilor acestora 6500 de lei pentru transportul sicrielor de la vamă până în Alexandria. De asemenea, fratele lui Claudiu Leonard Ene, de 22 de ani, tânărul care se întorcea din Spania de la muncă, dar nu a mai ajuns viu acasă le-a spus reporeterilor Adevărul că pe lângă suma necesară pentru transport, tot de la Dragnea au mai primit un ajutor de înmormântare în valoare de 6500 de lei. Rudele Ritei Ştefan, de 47 de ani şi ale lui Claudiu îşi pot plânge liniştite morţii acum, pentru că au bani pentru înmormântare. Ba, mai mult, se pare că familia Ene este rudă apopiată cu manelistului Sorinel Puştiu, care a sprijinit familia şi a adus corturi i mese pentru ca apropiaţii să aibă unde să stea la priveghi. Cei doi alexăndreni vor fi înmormântaţi mâine la prânz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările