Slujbă de înmormântare pentru tatăl lui Videanu în biserica ctitorită de ministru

Tatăl ministrului Adriean Videanu a fost înmormântat astăzi la cimitirul din Videle.  Slujba de înmormântare s-a ţinut la biserica „ Sf. Trei Ierarhi”, lăcaş ctitorit de Videanu şi soţia sa, Mioara

Încă de dimineaţă, curtea casei părinţilor ministrului a devenit neîncăpătoare pentru cei veniţi să-şi ia rămas bun de la Dumitru Videanu. În plus, pe stradă abia dacă aveai loc să parchezi din cauza zecilor de maşini ale capilor PDL Teleorman veniţi şi ei să-şi prezinte condoleanţele.
Prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu, şefi de deconcentrate şi primari din judeţ s-au numărat printre participanţii la slujba de înmormântare. Alături de Videanu s-a aflat şi vărul său, primarul din Videle, Lucian Militaru. Mai mulţi bărbaţi, postaţi la poarta casei, au ţinut departe presa şi curioşii veniţi să participe la înmormântare. Dumitru Videanu, fost agricultor, a decedat joi seara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările