Rezultate Bacalaureat toamnă 2012 Teleorman: Vezi aici topul ruşinii liceelor din Teleorman!

Rezultate Bacalaureat toamnă 2012 Teleorman: Vezi aici topul ruşinii liceelor din Teleorman!

Cele mai slabe rezultate la Bacalaureat au fost înregistrate în Roşiorii de Vede

Grupul Școlar Auto din Roșiorii de Vede și-a păstrat "reputația" obținută după examenul de Bacalaureat din luna iunie! Unitatea de învățământ cu pricina se "laudă" cu cei mai slab pregătiți elevi. Ca și în prima sesiune, nici de această dată nici un elev n-a reușit să promoveze examenul maturității.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nici un elev al Grupului Şcolar Auto din Roşiorii de Vede nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. Dacă în luna iunie și-au încercat norocul 50 de elevi, de această dată doar 22 au avut curajul să treacă din nou prin focurile examenului. Din păcate nici de această dată norocul nu a surâs vreunuia dintre ei.

Chiar și locul secund a rămas neschimbat. Și elevii Grupului Şcolar Emil Racoviţă, tot din Roşiori s-au făcut din nou de râs. În această unitate de învăţământ doar trei candidați au reuşit să obţină media 6 la examenul de Bacalaureat din această sesiune. Asta după ce în luna iunie doar unul singur a reușit această performanță.

Doar 23,3 la sută dintre elevii teleormăneni înscrişi în sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat 2012 au promovat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările