Declaraţie şocantă a primarului Victor Drăguşin: „Corupţia nu poate să dispară. Cât timp vor fi bani, cât vor circula bani pe pământul ăsta, va fi corupţie”

Declaraţie şocantă a primarului Victor Drăguşin: „Corupţia nu poate să dispară. Cât timp vor fi bani, cât vor circula bani pe pământul ăsta, va fi corupţie”

Victor Drăguşin FOTO Arhivă personală

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a obţinut al patrulea mandat la primărie, el fiind ales cu 50,5% din voturi. El a avut o declaraţie controversată într-un interviu acordat presei străine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, care a obţinut al patrulea mandat la primărie, a declarat unei televiziuni din Olanda convingerea sa conform căreia ”corupţia nu poate să dispară; cât timp vor fi bani, cât vor circula bani pe pământul ăsta va fi corupţie”, conform News.ro.
 
Veronica Valentina Mitran Piticu, care a candidat din partea PNL pentru Primăria Alexandria, a obţinut 29,2% din voturi,  iar pe locul al treilea în cursa pentru Primărie, la mare distanţă, s-a clasat un independent, Dan George Dobre, care a avut 5,73% din voturi.
 
La Consiliul Judeţean Teleorman, PSD a câştigat alegerile din 27 septebrie. Adrian Ionuţ Gâdea, care a mai deţinut această funcţie între 2013 şi luna ianuarie a anului 2017, un apropiat al lui Liviu Dragnea şi inculpat în dosarul Belina a fost votat de 71.187 dintre alegători în timp ce contracandidatul cel mai puternic al acestuia, senatorul liberal Eugen Pârvulescu, a primit 67.757 de voturi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările