Cei mai mari angajatori din Teleorman: Koyo,Time International Trading, Spitalul Judeţean şi Tel Drum

Cei mai mari angajatori din Teleorman: Koyo,Time International Trading, Spitalul Judeţean şi Tel Drum

Foto arhivă

Judeţul Teleorman numără în prezent aproximativ 50.000 de salariaţi. Numarul salariatilor activi din judet, inregistrati in Revisal, este de 50 426. Cifra este mai mare cu  1000 fata de anul trecut si cu 2700 faţa de anul 2013. În judeţ există aproximativ 2000 de funcţionari publici care lucrează în diverse instituţii ale statului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit statisticii efectuate de ITM, în judeţ există aproximativ 5100 de angajatori activi. Firmele cu cei mai mulţi figurează la Alexandria.
În topul firmelor cu cei mai multi angajati se afla Koyo 

Romania, fabrica de rulmenţi care are  1480 de salariati. Urmează  Time International Trading care are aproximativ 1400 de angajati.În topul firmelor cu cei mai mulţi angajaţi mai intră  Spitalul Judetean de Urgenţă Alexandria cu 868 de salariaţi, Tel Drum cu 762 de angajati şi firma Interagro cu aproximativ 700 de salariaţi.

Indiferent de domeniul de activitate, salariaţi teleormăneni câştigă mai puţin decât conaţionalii lor din alte judeţe. În Teleorman, castigul salarial mediu net a fost, în septembrie,  de aproximativ 1400 lei. Câştigul salarial mediu net din Teleorman este cu 415 lei mai mic decat media inregistrata la nivel national. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările