VIDEO Un tânăr din Alba Iulia a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a dus-o acasă. Aventură cu final fericit pentru persoana care a piedut banii

VIDEO Un tânăr din Alba Iulia a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a dus-o acasă. Aventură cu final fericit pentru persoana care a piedut banii

Tânărul a fost surprins de o cameră video de supraveghere

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit să recupereze suma de 5.000 de euro, bani pe care o femeie i-a pierdut într-o parcare din municipiu. Banii au fost găsiţi de un bărbat care i-a luat fără a anunţa oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute. 
 
În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. 
 
Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte. 
 
 
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă. 
 
 
Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: