VIDEO Un tânăr din Alba Iulia a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a dus-o acasă. Aventură cu final fericit pentru persoana care a piedut banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit să recupereze suma de 5.000 de euro, bani pe care o femeie i-a pierdut într-o parcare din municipiu. Banii au fost găsiţi de un bărbat care i-a luat fără a anunţa oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute. 

În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. 

Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte. 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă. 

Imagine indisponibilă

 

Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut. 

Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite