VIDEO Revoltă la o fermă de sparanghel din Germania. Românii acuză că au fost înşelaţi la bani şi vor să se întoarcă acasă

VIDEO Revoltă la o fermă de sparanghel din Germania. Românii acuză că au fost înşelaţi la bani şi vor să se întoarcă acasă

Românii nu pot pleca pentru că fermierul neamţ le-a luat cărţile de identitate

Un grup de români aflaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat, oamenii acuzând faptul că sunt ţinuţi închişi, fără mâncare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din Alba a publicat pe Facebook un video al unei discuţii cu  o femeie tot româncă, reprezentant al fermierului neamţ, căreia îi reproşează că le sunt reţinute cărţile de identitate.
 
Românii s-au revoltat la o fermă de sparanghel din Germania. Grupul de muncitori format din femei şi bărbaţi sunt nemulţumiţi de banii oferiţi de către fermier şi susţin că le sunt reţinute buletinele şi nu mai primesc mâncare.
 
Oamenii reclamă faptul că deşi s-au înţeles să primească 13,30 Euro pe oră, aceştia au aflat la faţa locului că vor primi 0,65 Euro/KG cules, motiv pentru care au refuzat să meargă la muncă.
 
În imaginile publicate pe Facebook, reprezentata fermierului german le explică faptul că trebuie să plătească 300 de euro pentru a-şi primi actele înapoi şi că pot oricând merge la muncă. Suma ar reprezenta costul transportului până în Germania şi al cazării asigurate de fermierul neamţ. În replică, românii îi spun că nu asta a fost înţelegerea în momentul când au plecat din România şi îi spun că trebuie să îi trimită înapoi acasă cu avionul.
 

Femeia care a publicat imaginile spune că au nevoie de ajutor pentru a putea să se întoarcă în România. Oamenii susţin că, dacă nu vor ieşi la muncă, trebuie să stea 14 zile în izolare, iar fermierul nu le va mai asigura mâncarea.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările