VIDEO Patru ani de când Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier

VIDEO Patru ani de când Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier

Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier la Alba Iulia

La finele lunii martie s-au împlinit patru ani de când controversatul om de afaceri Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier, în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceremonia de înnobilare a avut loc, în urmă cu patru ani, în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia şi a fost oficiată de Marele Prior Magistral al României, Dan Vasiliu.

La ceremonie a luat parte, în urmă cu patru ani, şi fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor. Alături de omul de afaceri a fost uns cavaler templier şi directorul general al parcului industrial Tetarom din Jucu, judeţul Cluj, Viorel Găvrea.

Ordinul Cavalerilor Templieri a fost înfiinţat în secolul al XII-lea, a fost recunoscut de Biserică în anul 1129 şi s-a răspândit în peste 40 de ţări.

Odată cu intrarea în ordin, membrii acestuia depun un jurământ prin care se angajează să urmeze întocmai cuvântul lui Dumnezeu, să ajute săracii şi să folosească toate forţele proprii împotriva duşmanilor creştinismului.

În România, Ordinul Cavalerilor Templieri funcţionează prin Asociaţia „Magnus Prioratus Romaniae" şi are ca membri oameni de afaceri, medici, avocaţi, politicieni, militari etc.


Video: itdor channel, youtube

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: