Trei maşini avariate de un copac căzut pe o stradă din Alba Iulia

Trei maşini avariate de un copac căzut pe o stradă din Alba Iulia

Autoturismul Audi a fost cel mai grav avariat

Trei maşini au fost avariate azi-dimineaţă în centrul oraşului Alba Iulia după ce un copac vechi de peste 50 de ani a căzut din senin. Evenimentul a avut loc la ora 09.30 pe strada Primăverii, în faţa hotelului Parc. Strada a fost blocată timp de peste o oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maşinile avariate sunt două autoturisme VW şi un Audi. Proprietarii a două dintre acestea aveau asigurare Casco. „Norc că am asigurare Casco că altfel nu ştiu ce făceam. Cred că evenimentul putea fi evitat dacă cei de la primărie verificau mai atent starea copacilor. Se vede că are rădăcina putredă. Sper că ne vom înţelege”, a spus proprietarul autoturimului Audi, care a ieşit cel mai şifonat din evenimnt.

Luneta maşinii a fost spartă iar portbagajul a fost serios avariat. Celelalte două autoturisme au fost avariate mai uşor, doar în partea din spate, unde a fost îndoită tabla. Copacul a căzut perpendicular pe stradă. În momentul respectiv nimeni nu trecea prin zonă, astfel încât a fost evitată o posibilă tragedie.

„Copacul ce a căzut a fost toaletat în toamnă, în profunzime. Din punct de vedere «medical», copacul era sănătos, era verde, nu era cazul să fie înlăturat, însă cu forţa naturii, a zăpezii, nu te poţi pune“, a spus Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia. Acesta a precizat că dacă vor fi reclamaţii din partea celor care s-au ales cu maşinile avariate, se va merge pe cale juridică pentru soluţionarea despăgubirilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările