Tânăr prins cu 7,5 kilograme de cannabis trimis din Spania. Cinci percheziţii şi un mandat de arest FOTO

Tânăr prins cu 7,5 kilograme de cannabis trimis din Spania. Cinci percheziţii şi un mandat de arest FOTO

Droguri confiscate la percheziţii. Foto: BCCO Alba Iulia

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziţii la persoane din judeţele Timiş şi Arad bănuite de trafic internaţional de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr, de 30 de ani, din Timişoara, a ridicat, de la o firmă de curierat, un colet conţinând aproximativ 7,5 kilograme de droguri, din categoria celor de risc (cannabis), provenit din Spania, cu scopul de a le valorifica.
 
Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de droguri, iar la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, două persoane.
 
Faţă de tânărul de 30 de ani din judeţul Timiş (Bogdan Andrei R.), a fost luată măsura reţinerii, iar, ulterior, a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
Sursa BCCO Alba Iulia 
 
Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.
 
Sursa BCCO Alba Iulia 
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările