Proiect pentru integrarea pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi din Alba

Asociaţia Pro Tinereţe organizează marţi, 26 iulie, o dezbatere cu tema „Descoperă omul potrivit la locul potrivit!”. Evenimentul are loc începând cu ora 11.00 în Salonul Roşu al Hotelului Parc din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin intermediul conferinţei se încearcă promovarea diferitelor forme alternative şi flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilităţi.

Reprezentanţi ai companiilor, ONG-uri, asociaţii de IMM-uri, ai bisericii şi ai patronatelor vor stabili o serie de modalităţi, facilităţi şi forme flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilităţi.

„În cadrul evenimentului vor fi abordate o serie de aspecte cu care se confruntă societatea în care trăim, pornind de la formele de discriminare pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi, până la prejudecăţi conform cărora dizabilitatea este în special o problemă a persoanelor vârstnice“, a spus preotul Florin Croitoru, coordinatorul Asociaţiei Pro Tinereţe.

Conferinţa face parte din campania organizată în cadrul proiectului „Centrele de Incluziune Socială – Oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile”. Acest proiect prevede facilitarea accesului pe piaţa muncii a unui număr de 4.210 de persoane din României şi are o valoare de peste 4 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările