UPDATE Liberalii nu s-au înţeles pe cine susţin viceprimar la Alba Iulia. Proiectul a fost retras din Consiliul Local

UPDATE Liberalii nu s-au înţeles pe cine susţin viceprimar la Alba Iulia. Proiectul a fost retras din Consiliul Local

Gabriel Pleşa (stânga) a plecat la USR. Voicu Paul încă nu a găsit persoana potrivită pentru a-l înlocui

Consiliul Local Alba Iulia a amânat pentru următoarea şedinţă desemnarea unui viceprimar în locului lui Gabriel Pleşa, demisionar şi înscris în USR.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Marţi seara, 18 februarie, liberalii au decis pe cine vor susţine pentru funcţia de viceprimar. Este vorba despre consilierul local Gabriel Lupea. După ce va fi validat de Biroul Local, candidatura sa, pentru funcţia de viceprimar se va regăsi în următoarea şedinţă a Consiliului Local Alba Iulia.
 
Gabriel Lupea (foto jos, stânga) are 34 de ani, s-a născut în 19 aprilie 1986, la Alba Iulia. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. De asemenea, a urmat cursurile de masterat ale Facultăţii de Drept ”Simion Bărnuţiu” din Sibiu şi diferite cursuri de perfecţionare. În trecut a fost vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL Alba Iulia, iar apoi a fost chiar preşedintele TNL Alba Iulia.
 
 
Ştirea iniţială:
Proiectul privind alegerea unui nou viceprimar în municipiul Alba Iulia, după ce Gabriel Pleşa şi-a înaintat, vineri, demisia din funcţie şi, de asemenea, din PNL şi s-a înscris în USR, a fost retras marţi de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local, până la stabilirea de către partid a unui candidat.
 
Întruniţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali au luat act de încetarea de drept, prin demisie, a mandatului de consilier local şi a celui de viceprimar al lui Gabriel Pleşa. În locul său, a ajuns consilier local Rareş Buglea, însă proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului a fost retras de pe ordinea de zi. Se pare că liberalii nu s-au decis încă pe cine să susţină în această funcţie.
 
Tot în şedinţa de marţi, a mai depus jurământul un nou consilier liberal, Marius Presecan, care i-a luat locul avocatului Emil Popescu, plecat alături de Gabriel Pleşa la USR. PNL are majoritate în Consiliul Local Alba Iulia, respectiv 12 mandate. Urmează PSD - 5, ALDE - 2, PMP - 1 şi un independent.
 
Fostul viceprimar Gabriel Pleşa şi-a înaintat vineri dimineaţa demisia din funcţie şi din PNL, al cărui membru a fost timp de 22  de ani. El s-a înscris în USR, care l-a desemnat candidat la Primărie la alegerile dlocale din iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: