Inspectorul de muncă Horaţiu Puiu a fost numit subprefect de Alba

Inspectorul de muncă Horaţiu Puiu a fost numit subprefect de Alba

Horaţiu Puiu este noul subprefect de Alba

Deşi, iniţial, au existat surse potrivit cărora Guvernul nu a mai numit prefecţi şi subprefecţi în şedinţa desfăşurată miercuri, acest lucru nu s-a întâmplat. Începând de joi, 3 mai 2011, Alba are un nou subprefect în persoana lui Horaţiu Puiu.

Horaţiu Puiu a fost numit, temporar, subprefect prin Hotărârea de Guvern nr. 383 publicată în Monitorul Oficial nr. 292 din 3 mai 2012. Horaţiu Puiu este directorul Direcţiei Relaţii de Muncă din ITM Alba. Acesta a ocupat o perioadă postul de inspector şef al ITM Alba, dar a fost nevoit să renunţe la post după ce fostul şef al instituţiei, Dorel Fiţ, şi-a recâştigat funcţia în instanţă.

Fostul subprefect Raul Tudoraşcu a renunţat la post pentru a candida pe lista PDL pentru Consiliul local Alba Iulia. Tudoraşcu urmează să fie susţinut pentru un post de viceprimar în Alba Iulia. Mandatul de subprefect al lui Horaţiu Puiu ar putea să fie foarte scurt având în vedere intenţiile viitorului Guvern condus de Victor Ponta de a schimba conducerile Instituţiilor Prefectului din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările