FOTO VIDEO Moartea stupidă a unui român de 30 de ani, în Italia. A vrut să facă o acrobaţie şi a căzut din cabina unui camion în viteză

FOTO VIDEO Moartea stupidă a unui român de 30 de ani, în Italia. A vrut să facă o acrobaţie şi a căzut din cabina unui camion în viteză

Sursa foto: rotalianul.com

Un tânăr din Alba care lucra în Italia a murit într-un accident stupid. Tragedia s-a întâmplat în 19 iunie după o glumă între colegi în cabina camionului cu care se deplasau spre locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul se numeşte Traian Soldan, avea 30 de ani şi era din comuna Sântimbru, judeţul Alba.
 
Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 14:00, când bărbatul se îndrepta spre locul de muncă alături de alţi doi colegi, un cetăţean moldovean şi unul din Republica Dominicană, lîn cabina unui camion.
 
Cei trei lucrau pe şantierul amenajat pentru restructurarea primăriei din Lama Mocogno, provincia Mantova, şi se întorceau din pauza de masă. La volanul maşinii se afla cetăţeanul moldovean.

În spirit de glumă, Traian, care se afla pe scaunul din drepta şoferului, a ieşit parţial pe geam din autovehiculul aflat în mişcare şi într-o curbă s-a dezechilibrat şi a căzut din camion. Corpul său s-a rostogolit apoi pe asfalt, pe o distanţă de zeci de metri, lovindu-se în cele din urmă cu capul de un zid.
 
 
Lovitura la cap a fost fatală pentru tânărul muncitor român, iar personalul medical de pe ambulanţă, chemat imediat la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 
 
 
Carabinierii din localitate investighează acum pentru a afla cu exactitate cum a avut loc accidentul. Bărbatul de 30 de ani era căsătorit şi avea un copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: