Fotbaliştii de la FC Unirea Alba Iulia vindecaţi de COVID-19 au donat plasmă

Fotbaliştii de la FC Unirea Alba Iulia vindecaţi de COVID-19 au donat plasmă

Fotbalistii au donat plasmă, după ce s-au vindecat de COVID-19

Jucători şi membri ai staff-ului clubului de fotbal din Alba Iulia, vindecaţi de COVID-19, au donat luni plasmă, în semn de mulţumire pentru cei care i-au ajutat să învingă boala, potrivit unui comunicat postat pe pagina de facebook a FC Unirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În ultima perioadă, judeţul Alba este greu lovit de epidemia de COVID-19. Echipa noastră a fost profund afectată de această problemă, 14 jucători şi 3 membri ai staff-ului fiind declaraţi pozitivi la infecţia cu acest virus. Graţie promptitudinii şi profesionalismului specialiştilor DSP, medicilor şi asistentelor medicale, toţi cei afectaţi au trecut cu bine peste această încercare, în acest moment toţi fiind sănătoşi.
 
În acest context, astăzi, 09.11.2020, clubul nostru a avut iniţiativa ca toţi cei care s-au vindecat să doneze plasmă la Centrul de recoltare a sângelui Alba Iulia, acesta fiind felul nostru de a mulţumi tuturor celor care ne-au ajutat să învingem această boală, de a fi alături de întreaga comunitate a oraşului şi judeţului, de suporterii noştri care ne-au lipsit din tribune în acest tur de campionat, dar pe care îi simţim alături de noi", se arată în comunicatul postat de conducerea clubului.
 
Un număr de 6.620 de persoane din Alba au fost confirmate cu noul coronavirus de la mijlocul lunii martie. În total, în Alba au fost prelucrate aproape 110.000 teste. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările