Flagrant pentru trafic de influenţă cu scopul de a convinge poliţişti din Alba să restituie un permis de conducere

Flagrant pentru trafic de influenţă cu scopul de a convinge poliţişti din Alba să restituie un permis de conducere

Un bărbat din Alba este cercetat penal pentru infracţiunea de trafic de influenţă după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani cu scopul de a interveni pe lângă funcţionari din poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a pus în mişcare, marţi, 8 ianuarie, acţiunea penală faţă de un bărbat (C. C.), inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar şi interzicerea părăsirii ţării pe o perioadă de 60 de zile.
 
În fapt, în aceeaşi zi, două persoane au depus denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba prin care care au sesizat faptul că C.C. a pretins şi primit, în cursul lunii decembrie 2018, suma de 600 lei de la aceştia, lăsând să se creadă că ar avea influenţă asupra unor funcţionari din poliţie, în sensul de a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat al unuia dintre denunţători, înainte de expirarea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce. Ulterior, unul dintre denunţători a fost contactat de C.C., care i-a pretins suma de 100 euro şi 100 lei în acelaşi scop, întâlnirea urmând să aibă loc în municipiul Alba Iulia în data de 8 ianuarie a.c..
 
Denunţul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar în baza ordonanţei de delegare a procurorului de caz, ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba l-au prins în flagrant pe C. C., în timp ce a primit suma de 100 euro şi 100 lei de la denunţătorul pentru care ar fi trebuit să intervină în vederea restituirii permisului suspendat. În cauză s-a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Alba.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările