Concert inedit de pian pe iezerul Şureanu la 1.700 de metri altitudine, într-un cadrul natural spectaculos VIDEO

Concert inedit de pian pe iezerul Şureanu la 1.700 de metri altitudine, într-un cadrul natural spectaculos VIDEO

Pianul a fost amplasat pe o platformă de pe luciul apei. Foto: ziarulexclusiv.ro

Un concert inedit de pian a avut loc sâmbătă seara, pe lacul Iezerul Şureanu, în cadrul natural spectaculos al masivului montan cu acelaşi nume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 100 de persoane au luat parte, sub cerul plin de stele, la un eveniment artistic unic – un concert de pian susţinut de muzicianul Aurelian Epuraş pe o scenă amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei. 
 
”Pianul de sub Stele” a fost un eveniment artistic de excepţie, oferit cu titlu gratuit pentru toţi iubitorii de muzică, munte şi aventură, un concert de pian în premieră absolută pentru România.
 
În cadrul evenimentului, cei prezenţi au avut ocazia nu doar de a se bucura de sunetul muzicii într-o ”catedrală” a Munţilor Carpaţi, ci şi de a fi martori, în primă audiţie, ai lansării primei compoziţii vocal-instrumentale compusă şi interpretată de artistul Aurelian Epuraş.
 
La eveniment au fost prezenţi şi actorii Cosmin Rădescu şi Marian Politic. Concertul a fost oferit de  Asociaţia Fabrica de pian, Lions Club Via Regis Petroşani, Aztek Caffe şi CAR Parîngul. Scena a fost amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei cristaline a lacului, într-un cadru natural fabulos.

 

Participanţii au fost sfătuiţi să aibă în vedere condiţiile speciale, de timp şi de loc în care s-a desfăşurat evenimentul. Organizatorii le-au recomandat celor care au dorit să ia parte la concert să vină cu lanterne, scaune pliabile sau pături, cu haine adecvate pentru o seară răcoroasă la munte şi, pentru orice eventualitate, să aibă la îndemână şi o pelerină de ploaie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările