Accident de muncă mortal în Alba: un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un palet încărcat cu sute de litri de apă

Accident de muncă mortal în Alba: un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un palet încărcat cu sute de litri de apă

Un bărbat din Sebeş a murit, joi, la spital după ce a fost lovit de un palet încărcat cu sute de litri de apă, descărcat dintr-un camion cu ajutorul unui transpalet electric.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc marţi, 21 august, şi s-a produs într-un depozit din Cugir, bărbatul fiind distribuitor al societăţii de bere.
 
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, bărbatul se afla în depozit când o altă persoană manevra un transpalet cu scopul de a descărca mai mulţi paleţi încărcaţi cu apă dintr-un camion. Unul dintre ei a căzut pe distribuitor, lovindu-l puternic în zona pieptului, potrivit poliţiştilor.
 
Bărbatul a fost internat în spital, însă a murit la două zile de la producerea accidentului. Bărbatul este originar din Sebeş, avea 57 de ani şi era angajat al societăţii producătoare de bere Albacher.
 
Poliţiştii şi inspectorii de muncă au deschis anchete şi cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul, fiind deschis  dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările