Şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea pe Facebook, deşi avea interdicţie de a comunica cu ea. Poliţia s-a sesizat şi l-a reţinut pe agresor

Şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea pe Facebook, deşi avea interdicţie de a comunica cu ea. Poliţia s-a sesizat şi l-a reţinut pe agresor

Tânărul va fi prezentat în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă

Un tânăr de 24 de ani, din Aiud, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta iubită, prin mesaje transmise pe o reţea de socializare. În baza unei  hotărâri judecătoreşti, acesta avea interdicţia să o contacteze în orice mod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 februarie 2020, poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Aiud, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, prin mesaje transmise pe o reţea de socializare (Facebook), şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta iubită, o tânără de 17 ani, din Aiud, cu toate că, printr-o hotărâre judecătorească, avea interdicţia de a se apropia de aceasta sau de a o contacta în orice mod.  
 
În cursul zilei de azi, 5 februarie 2020, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tînărul (C. Alexandru) avea interdicţie impusă de Judecătoria Aiud, din decembrie 2019, de a păstra o distanţă minimă de 200 de metri faţă de victima sa. De asemenea, instanţa i-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu tânăra. Interdicţiile au fost emise pe o perioadă de 6 luni de la data emiterii ordinului.

Anterior, tânărul şi-a agresat fizic şi verbal fosta iubită pe csre ”a lovit-o în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele în zona capului, a spatelui şi a şoldului”. Adolescenta a obţinut un certificat medico-legal care atestă că a suferit leziuni ce s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur, care au necesitat 2-3 zile de îngriji medicale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: