Topul celor mai romantice destinaţii de vacanţă în care fiecare cuplu ar trebui să ajungă măcar o dată în viaţă

Topul celor mai
romantice destinaţii de vacanţă în care fiecare cuplu ar trebui să ajungă măcar
o dată în viaţă

Cappadocia, Turcia. FOTO thisisinsider.com

Pentru o vacanţă de neuitat în doi, o escapadă într-o destinaţie romantică este alegerea perfectă. Fie că mergeţi pe durata unui weekend sau pe o perioadă mai lungă, locul în care ajungeţi poate determina modul în care investiţi timpul liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fie că sărbătoriţi aniversarea relaţiei, ziua de naştere a unuia dintre voi sau orice altă ocazie, destinaţia pe care o alegeţi vă poate oferi amintiri de neuitat, scrie thisisinsider.com. 

De la oraşul cireşilor înfloriţi şi până la Autostrada Coasta Pacificului, ar trebui să încercaţi fiecare din cele cinci recomandări pentru o escapadă romantică.

Cappadocia, Turcia

Plimbă-ţi iubirea pe culimile Cappadociei, Turcia, o destinaţie faimoasă pentru peisajul suprarealist, care pot fi văzut cel mai bine dintr-un balon cu aer cald.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finlanda

Nimic nu este mai romantic decât alintatul în mijlocul sălbăticiei finlandeze, încălzindu-vă reciproc într-un iglu de sticlă privat, admirând cerul înstelat.

Kyoto, Japonia

Kyoto, votat de două ori la rând cel mai frumos oraş din lume, oferă o experinţă culinară incredibilă. Miile de temple budiste şi imaginea cireşilor înfloriţi sunt o obsesie naţională în Japonia, la Kyoto fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru admirarea copacilor înfloriţi.

Deşertul Atacama, Chile

Atacama este cel mai arid deşert din lume. Situat în Chile, acesta s-a format datorită curenţilor marini reci. Cercetătorii de la NASA se folosesc de peisajul lui pentru a testa instrumente menite să fie trimise pe Marte.

Autostrada Coasta Pacificului

Cuplurile aventuroase ar trebui să încerce aşa-numita Highway 1 (sau Pacific Coast Highway). Peisajele din această zonă vă vor rămâne amintiri de nepreţuit întreaga viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: