Târgul de turism online: 270 lei, un sejur de 5 nopţi pentru două persoane pe litoralul românesc

Târgul de turism online: 270 lei, un sejur de 5 nopţi pentru două persoane pe litoralul românesc

Vacanţele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la 59% în cadrul Târgului de Turism online. Preţurile pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopţi de cazare pentru două persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

În intervalul 18-21 februarie, românii care vor să-şi rezerve o vacanţă pentru sezonul estival 2021 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 59%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 2 stele din sudul litoralului.
 
Tot la 2 stele, dar în staţiunea Mamaia, 5 nopţi de cazare costă 560 de lei. Pentru o vacanţă la 3 stele în Mamaia, turiştii trebuie să achite 600 de lei, iar dacă aleg o unitate de cazare de 3 stele din staţiunile din sudul litoralului – 433 de lei. Un pachet all inclusive de 5 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele în sudul litoralului poate fi achiziţionat pe durata Târgului de Turism online cu 1.435 de lei, în vreme ce în Mamaia preţul ajunge la puţin peste 400 de euro.
 
Pe lângă reduceri, turiştii se pot bucura şi de alte beneficii precum discounturi suplimentare în restaurantele hotelurilor, acces la serviciile spa ale unităţilor de cazare sau şezlongurile incluse în preţul pachetului. Opţional, pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care pot recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanţă.
 
“Sezonul estival 2021 îi aşteaptă pe turişti cu foarte multe noutăţi pe litoralul nostru. În primul rând, în Mamaia şi Năvodari se vor bucura de o suprafaţă mai mare de plajă. În al doilea rând, hotelierii au investit în renovarea unităţilor de cazare chiar şi în această perioadă dificilă.
 
În ceea ce priveşte hotelurile all inclusive, care sunt foarte populare în rândul turiştilor noştri, proprietarii vor lua cele mai bune măsuri în contextul pandemiei; de pildă, terasele restaurantelor vor fi extinse pentru a oferi un spaţiu mai aerisit, servirea mesei va fi tot în serii, măsurile de igienă vor fi respectate cu stricteţe. Avem speranţa că 2021 va fi un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut”, declară Ionuţ Nedea, director general Litoralulromanesc.ro
 
Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Târgului de Turism online trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 22 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Anul trecut, în toate cele patru zile ale Târgului de Turism online, au fost rezervate prin Litoralulromanesc.ro vacanţe în valoare de aproape 1 milion de euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările