FOTO Cel mai mare parc de distracţii subacvatic, imaginat de echipa care a creat Avatar

FOTO Cel mai mare parc de
distracţii subacvatic, imaginat de echipa care a creat Avatar

Parcul se întinde pe o suprafaţă de două hectareFOTO: News.yahoo.com

În Dubai va fi inaugurat în curând un parc subacvatic spectaculos, care îşi invită vizitatorii să exploreze un oraş pierdut. Designul parcului aparţine echipei care a lucrat la filmele „Avatar” şi „Piraţii din Caraibe”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcul de distracţii subacvatic este situat în apele de mică adâncime ale arhipelagului de insule artificiale „The World” („Lumea”) din Dubai şi va fi numit „Perla Dubaiului”.

Iubitorii de scufundări vor avea ocazia să exploreze un oraş antic pierdut care se întinde pe o suprafaţă de două hectare, relatează publicaţia britanică Daily Mail. Pentru cei care nu vor să încerce scufundările există varianta de a admira oraşul de la suprafaţă, făcând snorkeling.

Designul a fost imaginat de echipa care a lucrat pentru producţiile „Avatar” şi „Piraţii din Caraibe”.

„Emiratele Arabe au o nouă perspectivă turistică pe care dorim s-o explorăm. Dubai nu se află printre destinaţiile favorite ale iubitorilor de scufundări”, a declarat Dave Taylor, proprietarul Reef Worlds, compania care a realizat uriaşa construcţie.

Insulele artificiale „The World” din Dubai, unde va fi situat parcul subacvatic

Reef World are în plan dezvoltarea unor proiecte similare şi pentru alte ţări, precum Filipine, unde turismul nu este exploatat deocamdată. „Vom lucra cu parteneri importanţi în aceste proiecte unice subacvatice care susţin scopurile clienţilor noştri”, a mai spus Dave Taylor. Data deschiderii oraşului subacvatic urmează sa fie anunţată.

A consemnat Angie Voicu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: