Croaziere internaţionale pe Dunăre dedicate turiştilor români. Preţurile pornesc de la 550 euro/persoană

Croaziere internaţionale pe Dunăre dedicate turiştilor români. Preţurile pornesc de la 550 euro/persoană

Începând cu 5 mai, şi turiştii români vor avea acces la croaziere dunărene internaţionale, operate cu o navă românească – nava fluvială de croazieră MS Diana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima croazieră va debuta pe 5 mai, pe traseul Orşova - Veliko Gradište – Belgrad. În total sunt programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 şi 8 zile (respectiv de 4, 6 şi 7 nopţi), în perioada mai – octombrie.
 
Croazierele operate de către nava MS Diana pornesc din portul Orşova şi au ca destinaţii porturile Veliko Gradişte - Belgrad - Novi Sad (Serbia) şi Vukovar (Croaţia), iar tarifele sunt cuprinse între 550 şi 990 de euro de persoană. Tarifele includ toate mesele, excursii cu ghizi locali, vorbitori de limba română, precum şi servicii exclusiviste la bord.
 
Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe de vis la bordul MS Diana, de unde au putut admira frumuseţile Deltei Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov şi Odesa).
 
„După succesul croazierelor din Delta Dunării, în acest an, vă propunem frumuseţile de la intrarea Dunării în ţară, de la Orşova, cu Serbia şi Croaţia. Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în faţă în industria turismului şi să oferim o nouă şansă românilor şi turiştilor din lumea întreagă să descopere Dunărea în toată splendoarea ei, în orice perioadă a anului, în orice anotimp. Aşteptăm turiştii să ia parte la tot ceea ce înseamnă turism responsabil, la descoperirea unor culturi aparte, a unor locuri cu încărcătură istorică profundă, a gastronomiei locale, a florei, a faunei şi a peisajelor care te lasă fără cuvinte. 
 
Dacă de peste 20 de ani, vin constant în România companiile europene de croaziere, urmând cursul Dunării până în Delta Dunării, acum asigurăm o premieră pentru România, fiind prima croazieră internaţională spre vest, operată din ţara noastră, în special pentru turiştii români. Ne ocupăm de tot ce se organizează la sol precum şi pe navă. Pasagerii pot admira zona spectaculoasă a Cazanelor, dar şi atracţiile turistice ale Serbici şi Croaţiei, precum Belgrad, Novi Sad sau Vukovar”, subliniază Marius Crivţonencu, armatorul navei MS Diana.
 
MS Diana este dotată cu 40 de camere, single, duble şi tip apartament, care pot găzdui până la 80 de pasageri. Fiecare cameră sau apartament are câte o denumire specifică unei localităţi din Delta Dunării. Cabinele sunt dotate cu aer condiţionat, toaletă şi duş, TV satelit şi prize de alimentare (220v). Restaurantul este situat la deck-ul inferior, în timp ce Lounge Bar-ul se află la cel superior, având o zonă de bar, cu fotolii, canapele de relaxare şi ferestre mari care permit admirarea peisajului în timpul croazierei.
 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările