ANAT: Sperăm ca turismul să fie o prioritate pentru Gabriela Firea

ANAT: Sperăm ca turismul să fie o prioritate pentru Gabriela Firea

Alin Burcea, noul preşedinte ANAT, susţine, după rezultatul alegerilor locale, că un primar este „extrem de important” pentru industria turismului şi speră ca în Bucureşti problematica turismului să fie o prioritate pentru noul primar, Gabriela Firea.

„Un primar este extrem de important pentru industria turismului. Sunt foarte multe sate, comune şi oraşe care trăiesc din turism. Este important ca primarul acestei localităţi să înţeleagă şi el acest lucru. Sperăm ca turismul să fie o prioritate a mandatului noului primar general, Gabriela Firea. Problemele şi problematica turismului sunt extrem de importante pentru Bucureşti. Trebuie ca Asociaţia de promovare să funcţioneze, trebuie ca Bucureştiul să participe la târgurile interne şi externe, Bucureştiul are nevoie de un site turistic”, a comentat preşedintele ANAT, Alin Burcea, după alegerile locale de duminică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările