Adevarul Live de la 11.00: Impactul alertei de coronavirus asupra turismului

Adevarul Live de la 11.00: Impactul alertei de
coronavirus asupra turismului

Impactul alertei de coronavirus asupra turismului

Epidemia cu coronavirus afectează industria turismului din întreaga lume. Despre impactul acesteia asupra turismului vorbim de la ora 11.00, cu Sorin Stoica - fondatorul agenţiei de turism Eturia.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Deşi e aproape imposibil de estimat, virusul provenit din China şi panica provocată de acesta vor provoca pagube însemnate turismului global, în special destinaţiilor foarte frecventate.

Autorităţile anunţă că românii care aveau cumpărate vacanţe în zonele afectate de Asociaţia internaţională a transportului aerian se aşteaptă în 2020 la pierderi de aproape 28 de miliarde de dolari doar pentru regiunea Asia-Pacific. În Europa, sute de zboruri sunt anulate, multe spre Italia, ţară unde se înregistrează cele mai multe cazuri confirmate de îmbolnăviri cu coronavirus

Epidemia cu coronavirus afectează industria turismului din întreaga lume. Despre impactul alertei de coronavirus asupra turismului vorbim de la ora 11.00 cu Sorin Stoica, fondatorul agenţiei de turism Eturia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: