1 Mai pe litoral: oferte pentru românii care îşi petrec minivacanţa la mare

1 Mai pe litoral: oferte pentru românii care îşi petrec minivacanţa la mare

Pe litoralul românesc, cele mai ieftine oferte pentru 1 Mai pornesc de la aproximativ 60 de lei de persoană pe noapte, preţ care include cazare, fără mic dejun, la un hotel de două stele din staţiunile Eforie şi Venus. FOTO Arhiva Adevărul

Peste 35.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral, preţurile la cazare pornind de la aproximativ 60 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de două stele din Eforie sau Venus, şi ajungând la 350 de lei pe noapte de persoană, într-unul de cinci stele din Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe litoralul românesc, cele mai ieftine oferte pentru 1 Mai pornesc de la aproximativ 60 de lei de persoană pe noapte, preţ care include cazare, fără mic dejun, la un hotel de două stele din staţiunile Eforie şi Venus.

La hotelurile de trei stele, preţurile încep de la 80-95 de lei de persoană pe noapte în Eforie, Neptun şi Mamaia, iar aici ofertele pot include şi micul dejun. La hotelurile de patru stele, costurile pentru o noapte de cazare pentru o persoană pleacă de la 130-145 de lei, iar la cele de cinci stele, de la 220 de lei de persoană pe noapte.

Cele mai multe unităţi de patru şi cinci stele sunt în staţiunea Mamaia şi au şi pachete mai complexe, în care, pe lângă cazare şi mic dejun, sunt oferite servicii suplimentare - acces la barbecue, spa, fitness, piscină interioară. Pentru că ziua de 1 Mai cade vinerea, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete pentru două sau trei nopţi de cazare. Deşi preţurile acestora pot ajunge şi chiar depăşi, în Mamaia, 2.200 de lei pentru o cameră, la pachetele de trei nopţi, hotelierii spun că aproape toate locurile au fost rezervate.

Şi în sudul litoralului, în staţiunile Costineşti şi Vama Veche au fost rezervate aproape toate locurile de cazare. În vilele, pensiunile şi hotelurile de aici ofertele au fost cuprinse între 60-65 de lei şi 90 de lei de persoană pe noapte. Oficial, hotelierii se aşteaptă ca peste 35.000 de turişti să ajungă pe litoralul românesc în minivacanţa de 1 Mai, dar numărul acestora ar putea fi dublu dacă sunt calculate şi locurile de cazare de la particulari.

Pentru minivacanţa de 1 Mai, autorităţile locale, hotelierii şi proprietarii de cluburi promit zeci de concerte, festivaluri de muzică şi modă, expoziţii şi parada autoturismelor. Astfel, la paradă vor participa maşini de epocă, motociclete, maşini de curse, care vor parcurge ruta Mamaia-Constanţa şi retur. În ceea ce priveşte petrecerea minivacanţei de 1 Mai în Delta Dunării, preţurile pentru trei nopţi de cazare pornesc de la 750 de lei pentru o cameră dublă într-o pensiune de trei stele şi pot ajunge până la 1.950 de lei pentru o cameră dublă într-o pensiune sau un hotel plutitor de patru stele. Cazarea se face cu demipensiune sau pensiune completă, iar oferta include şi organizarea unui foc de tabară, o croazieră în Deltă, echitaţie, fitness, saună, karaoke.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările