Vant si troiene in centrul, estul si sudul tarii

Presedintia Romaniei, Guvernul Romaniei, Comisia Guvernamentala de Aparare Impotriva Dezastrelor, Ministere (MAPM, MApN, Interne), Primaria si Prefectura municipiului Bucuresti si SAI, Compania

Presedintia Romaniei, Guvernul Romaniei, Comisia Guvernamentala de Aparare Impotriva Dezastrelor, Ministere (MAPM, MApN, Interne), Primaria si Prefectura municipiului Bucuresti si SAI, Compania Nationala Apele Romane, AND, SNCFR au fost avertizate de catre Institutul National de Meteorologie asupra unor fenomene deosebite. Astfel in intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie, vremea se va inrautati in Transilvania, Moldova, Muntenia, cea mai mare parte a Olteniei si in vestul Dobrogei, unde va ninge si se va depune strat nou de zapada semnificativ. Cantitatile de apa vor fi insemnate (10-15 l/mp) in sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, zone in care si vantul se va intensifica, viscolind ninsoarea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările