Un miliardar japonez caută 8 persoane din întreaga lume care să i se alăture în prima călătorie civilă SpaceX până la Lună

Un miliardar japonez caută 8 persoane din întreaga lume care să i se alăture în prima călătorie civilă SpaceX până la Lună

Elon Musk şi Yusaku Maezawa

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa caută opt membri ai publicului să i se alăture pentru o călătorie în jurul Lunii, în cadrul zborului organizat de SpaceX, compania lui Elon Musk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planificată pentru 2023, misiunea „dearMoon“ este programată pentru 2023. Solicitanţii trebuie să îndeplinească două criterii: ar trebui să promoveze „orice activitate” se desfăşoară pentru „a ajuta şi alte persoane şi o societate mai bună” şi sunt „dispuşi să sprijine alţi membri ai echipajului care împărtăşesc aspiraţii similare”, a spus el.

„Vreau ca oameni din toate mediile să se alăture”, a spus el într-un videoclip pe Twitter, adăugând că va plăti pentru întreaga călătorie.

„Am cumpărat toate locurile, aşa că va fi o călătorie privată”, a adăugat miliardarul. Maezawa, un magnat al modei şi colecţionar de artă, a spus anterior că intenţionează să invite „artişti” pentru călătoria cu racheta Starship, dar că actualul proiect „va oferi oamenilor din întreaga lume şansa de a se alătura acestei călătorii”.

„Dacă te vezi artist, atunci eşti artist”, a spus el. Anul trecut, el a lansat, de asemenea, o căutare pentru o nouă iubită care să i se alăture în călătorie, dar a anulat din cauza „sentimentelor mixte”.

Maezawa a fost ales în 2018 primul pasager privat care urmează să zboare în jurul lunii de către SpaceX, compania deţinută de Elon Musk.

Misiunea va fi prima călătorie a oamenilor spre lună din 1972.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările