Proprietarii au investit 8.000 euro în amenajarea acestui open space ca să le satisfacă toate nevoile

Proprietarii au investit 8.000 euro în amenajarea acestui open
space ca să le satisfacă toate nevoile

Într-un spaţiu de 34 metri pătraţi, proprietarii acestui apartament din Drumul Taberei, Bucureşti, şi-au dorit să amenajeze un living cu bucătărie open space şi o zonă de dining. Până la urmă, a încăput chiar şi un snack bar pentru micul dejun.

Ştiri pe aceeaşi temă

O coală albă goală – asta era zona de zi a acestui apartament din complexul rezidenţial Moghioroş Park Residence, când designerul de interior Iulia Ştiru a primit misiunea să-i contureze amenajarea.

hol intrare apartament moghioros

Proprietarii, un cuplu de tineri cărora le plac culorile şi ideile îndrăzneţe, şi-au dorit ca spaţiul să devină un living cu bucătărie open space care să îmbine toate funcţionalităţile într-un mod coerent. Şi încă ceva: radiatoarele trebuiau mascate, căci apartamentul era proaspăt cumpărat şi nu puteau fi mutate. Poziţia lor în spaţiu era inoportună, însă ar fi pierdut garanţia oferită de dezvoltator dacă le-ar fi înlocuit sau relocat. Aşa că Iulia a găsit soluţii să le integreze în mod creativ în concept.

Continuarea articolului, aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările