Povestea pisicii care a cucerit internetul cu privirea sa ucigătoare şi i-a luat locul celebrei Grumpy Cat

Povestea pisicii care a cucerit internetul cu privirea sa ucigătoare şi i-a luat locul celebrei Grumpy Cat

Grumpy Barbara este urmaşa celebrei Grumpy Cat

O pisică cu o expresie înverşunată, a cărei privire ucigătoare i-a câştigat peste 57.000 de fani pe Instagram, este, de fapt, foarte prietenoasă şi afectuoasă atunci când este în compania stăpânei sale.

Barbara, care anterior s-a numit Belle, a apărut în clipurile unei asociaţii care militează pentru drepturile animalelor, înainte de a fi adoptată de Sarah Borok, care a transformat-o într-o vedetă online, scrie Bored Panda.

Barbara este în mediul online urmaşa celebrei Grumpy Cat, care a decedat în urmă cu aproape un an. De altfel, ea este cunoscută pe reţelele sociale drept Grumpy Barbara.

 

„Barbara are un caracter foarte schimbător: ori este profund dezamăgită de tot ceea ce fac, ca apoi să fie extrem de încântată pentru orice lucru cât de mic. Vrea să fie alintată în orice moment al zilei. Dar dacă intră cineva în casă, «ameninţă» că îl va omorî“, a declarat stăpâna felinei.

Barbara este foarte afectuoasă cu stăpâna ei, dar nu a fost dragoste la prima vedere. Când Sarah a adus-o acasă de la adăpost, Barbara obişnuia să o atace agresiv.

Însă, treptat, pisica a început să-şi iubească stăpâna, iar acum nu mai poate dormi fără ea. Totuşi, uneori poate fi temperamentală şi chiar o mai zgârie pe Sarah.

Vezi această postare pe Instagram

Barbara just needs a minute, to forgive me.

O postare distribuită de Barbara (@grumpybarbara) pe

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările